Sans Souci Festival of Dance Cinema, SansSouciFest.org
Schedule Overview for September 10 & 11, 2010

Atlas Center for Media, Arts and Performance directions
University of Colorado at Boulder, Boulder, CO, USA

Friday, September 10, 2010
    • 6:30 p.m. – 10:00 p.m.  Installaltion Videos  details...
    • Ground Floor Lobby loop
      • "2/6" by Orsola Valenti, 30 minutes
    • Black Box Level (B2) Lobby loop
      • "March Circles 2010" by Mimi Garrard, 19 minutes
      • "REALM" by Narelle Benjamin, 7 minutes
  • 7:30 p.m. – 9:30 p.m. Black Box Theater  Short films & live performance  details...
Saturday, September 11, 2010
    • 10:30 a.m. – 9:30 p.m.  Installaltion Videos  details...
    • Ground Floor Lobby loop
      • "2/6" by Orsola Valenti, 30 minutes
    • Black Box Level (B2) Lobby loop
      • "March Circles 2010" by Mimi Garrard, 19 minutes
      • "REALM" by Narelle Benjamin, 7 minutes
  • 11 a.m. – 12:30 p.m. Black Box Studio  Scholarly Panel Session  details...
  • 1:00 p.m. – 3:50 p.m. Black Box Theater  Documentary Films  details...
    • 1:00 p.m. "Gotta Move: Women In Tap," Gayle Hooks & Lynn Dally, 44 min.
    • 1:45 p.m. INTERMISSION, 10 min.
    • 1:55 p.m. "Dancing the Big Apple 1937," Judy Pritchett, 29 min.
    • 2:25 p.m. INTERMISSION, 10 min.
    • 2:35 p.m. "The Rising Sun," Julia kimoto, 74 min.
  • 1:00 p.m. – 4:45 p.m. Room 342  Documentary Films  details...
    • 1:00 p.m. "SAND," Cari Ann Shim Sham*, 10 min.
    • 1:11 p.m. "Living-room dancers," Bastien Genoux, 23 min.
    • 1:35 p.m. INTERMISSION, 10 min.
    • 1:45 p.m. "Passion - Last Stop Kinshasa," Brigitte Kramer, 90 min.
    • 3:15 p.m. INTERMISSION, 15 min.
    • 3:30 p.m. "15 Days of Dance: 'The Making of Ghost Light'," Elliot Caplan, 69 min.
  • 4:00 p.m. – 5:30 p.m. Black Box Theater  Art Films  details...
    • 4:00 p.m. "North Horizon," Thomas Freundlich, 22 min.
    • 4:23 p.m. "Domestic Animals #1," Erin Mei-Ling Stuart, 6 min.
    • 4:30 p.m. "An Ant," Kimmo Alakunnas, 24 min.
    • 4:55 p.m. "no," Michelle Ellsworth, 2 min.
    • 4:58 p.m. "Le Jardinier de la Gafferie," Nancy Spanier, 8 min.
    • 5:00 p.m. "Vesper," Labrenz Brock, 15 min.
    • 4:00 p.m. "The Movement of Live," Ob-art produccions, 3 min.
  • 7:30 p.m. – 9:30 p.m. Black Box Theater  Short films & live performance  details...
Support
Sans Souci receives support from:
Boulder Arts Commission  and  Boulder Country Arts Alliance - BCAA